Ana sayfa yap | Sık kullanılanlara ekle << Sonraki girişinizde kolay bulmak için

11 Haziran 2010 Cuma

Bennu gerede biyografisi, bennu gerede kimdir? bennu gerede hayatı bir tık ötede




BENNU GEREDE BİYOGRAFİ


Gerçek ismi: Azize Bennu Gerede

Namı: Bennu Gerede

Doğum tarihi: 30-08-1971

Doğum yeri: İstanbul

Eğitimi: Parsons Fotoğraf

Resmi Web Sitesi: http://www.bennugerede.com/

Eğitimini Parsons BFA ile pariste tamamlayan Bennu GEREDE, 4 çocuk annesi ve şimdilerde profesyonel fotoğrafçı olarak istanbulda hayatını sürdürüyor.


Yaptığı işler:

-Dünyanın çeşitli ülkelerinde birçok fotoğraf sergiliyor.

-Birkaç Filme de rol aldı ve en iyi oyuncu ödülünü kazandı


Filmografi:


Parçalanma: 1998 - Sol Jensen

Ağır Roman: 1997 - Konuk Oyuncu-Fotoğrafçı

Aşk Ölümden Soğuktur: 1994 - Belgin

Kurt Kanunu: 1991

İz Peşinde: (TV Dizisi) 1989 - Füsun



0 yorum: